duo BEM


duo BEM te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlNeem twee leuke meiden met allebei een dijk van een stem, een eigen geluid en je hebt met BEM! (de Vlaardingse zangbabes Barbara en Marscha) een chemische reactie!
Met hun mooie en krachtige stemmen weten ze bijna iedereen te raken!
Van easy listening tot swing, 70ís, 80ís & 90's music, pop, rock, top 40, rock 'n' roll, Nederlandstalig, disco of een swingende Diva Dance act; van alles is mogelijk! duo BEM te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl


Een zeer uitgebreid repertoire voor jong en oud en dus voor elk wat wils en door die veelzijdigheid van dit repertoire kunnen zij van ieder feest of gebeurtenis een mooi, speciaal of swingend moment maken.

Ook te boeken als avondvullend programma in 'Johnny's Showtime' met met Johnny Valentino en bij de dinnershow 'De Loveboat' verzorgen zij mede de muzikale inbreng.


Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl